Sverige
  

Bättre översikt över din diabetesbehandling

GLUCOFACTS DELUXE Programvara för analys av blodsockerresultat kan hjälpa dig att få bättre överblick över dina blodsockernivåer

Ladda ned nu

Med GLUCOFACTS DELUXE programvara är det enkelt att följa mönster och trender och därmed kunna ha mer givande samtal med din diabetessjuksköterska

  •  Ger dig rapporter som är enkla att använda och dela, för att därmed kunna ha mer givande samtal med din diabetessjuksköterska – som kan guida dig genom dina resultat och hjälpa dig att förbättra din diabetesbehandling.
  • Skriv ut eller spara dina rapporter med ett enda knapptryck, det gör det mycket enklare att visa och dela dina resultat.

Funktioner: (för musen över bilden för mer information)

  • Visa rapporter:
  • Visa rapporter:
  • Skapa PDF:er:
  • Anpassa inställningar:

Är du en mjukvaruutvecklare?

Är du en utvecklare som vill bygga en anpassad applikation för en blodsockermätare? Nedan ser du vilka blodsockermätare som har öppna protokoll och tillgänglig dokumentation för att bygga anpassade mjukvaruapplikationer.

Hämta programmeringsguider


1. Kontrollera mätarens kompatibilitet & systemkrav

GLUCOFACTS DELUXE är framtaget för att fungera med de flesta datorer. För att ladda ned och använda GLUCOFACTS DELUXE behöver du:

1.En av följande blodsockermätare från Contour Diabetes Solutions:

CONTOURNEXT Mätare

2.En dator med ett av dessa operativsystem:
WindowsMac (Intel 64-bit processors only):
Windows Vista Service Pack 2 Mac 10.5.7 – 10.5.8 (Leopard)
Windows 7 Mac 10.6.2 – 10.6.8 (Snow Leopard)
Windows 8/8.1 Mac 10.7.x (Lion)
Windows 10 Mac 10.8.x (Mountain Lion)
  Mac 10.9.x (Mavericks)
  Mac 10.10.x (Yosemite)
  Mac 10.11.x (El Capitan)
Visa Windows-kompatibla mätare Visa Mac kompatibla mätare
Samt korrekt Java version:
Windows operativsystem med Java 1.6.0_7 eller högre Mac operativsystem med Java SE6 eller högre
3.En kabel för att överföra resultat från mätaren till datorn.

2. Hur du ansluter din mätare till en dator med GLUCOFACTS DELUXE

Att föra över resultat från din blodsockermätare till GLUCOFACTS DELUXE är enkelt
Connect to computer

CONTOUR NEXT USB, CONTOUR USB och CONTOUR NEXT LINK-mätarna behöver ingen kabel för att föra över mätvärden. De kan alla anslutas direkt i datorns USB-port och de har alla GLUCOFACTS DELUXE programvara installerad. Läs mer i informationen ovan om vilka systemkrav och mätarkompabilitet.


USB Data Port or Serial Port

Om du har en CONTOUR XT, CONTOUR, BREEZE2 eller CONTOUR LINK mätare behöver du en USB-kabel för att ansluta din mätare till din dator. Klicka här för mer information om datakablar.

Klicka här för mer information om datakablar.


3. Hämta den senaste bruksanvisningen för GLUCOFACTS DELUXE

Bruksanvisningen ger detaljerad information om hur man använder GLUCOFACTS DELUXE programvara för analys av blodsockerresultat. Det är möjligt att ladda ner en kopia av bruksanvisningen när du laddar ner GLUCOFACTS DELUXE programvara. Du kan också få en bruksanvisning genom att klicka på länken nedan.

Skaffa den senaste bruksanvisningen >

Har du frågor? Vi har svaren. Läs texten om ”Vanliga frågor”

4. Vanliga frågor

För att hjälpa dig ytterligare har vi gjort en lista på de vanligaste frågorna om GLUCOFACTS DELUXE.

Q: Jag har problem med installationen. Finns det någon rekommenderad turordning för nedladdningen?
A:

Även om installationen av GLUCOFACTS DELUXE ska fungera i vilken ordning som helst, rekommenderar våra tekniker följande:

Börja med att verifiera din Java version och uppdatera om det behövs enligt ”Kompatibla mätare & Systemkrav”. Installera sedan drivrutinen till kabeln (om den behövs för ditt system; läs mer i Kompatibla mätare & Systemkrav). Ladda ned och installera GLUCOFACTS DELUXE programvara.

Eventuellt behöver du starta om din PC efter installationen.
Q: Min mätare upptäcks inte funder fliken “Mätarinformation”.
A: CONTOUR NEXT produktportfölj (CONTOUR XT, CONTOUR NEXT och CONTOUR NEXT USB ) är kompatibla med den senaste versionen av GLUCOFACTS DELUXE, version 3.11.02. Om du använder en annan version av programvaran med någon CONTOUR NEXT mätarna måste du uppgradera din programvara. Börja med att klicka på ”Ladda ned nu”.
Q: Vilket operativsystem är kompatibelt med GLUCOFACTS DELUXE?
A:

GLUCOFACTS DELUXE är för närvarande kompatibelt med Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7, och Vista (SP2), såväl som Mac OS 10.11.x (El Capitan),10.10x(Yosemite). 10.9.x (Mavericks). 10,8.x (Mountain Lion ), 10.7.x (Lion), 10.6.3 (Snow Leopard) och 10.5.8 (intel 64 bit processorer). För de senaste operativsystemens kompabilitet, Klicka här.

Glöm inte att registrera din mätare. När du registrerat dig kommer vi att hålla dig uppdaterad om programuppdateringar samt nyheter och uppdateringar avseende operativsystemets kompabilitet.
Q: Hur kan jag få min programvara GLUCOFACTS DELUXE att starta automatiskt från min CONTOUR USB mätare?
A: Vista-användare öppnar startmenyn, väljer Kontrollpanelen och sedan Automatisk uppspelning. Se till att välja rutan ”Spela upp automatiskt för all media och enheter” och kontrollera att inställningen för mjukvara och spel är ”Installera och starta programmet”.
A: Windows 7/8/10 användare måste navigera till GLUCOFACTS disken på CONTOUR USB mätaren och dubbelklicka på ”Glucofacts.bat” filen för att starta GLUCOFACTS DELUXE programvara. För att ge dig bättre säkerhet och skydd, har Windows 7 ändrat hur den Auto-startar applikationen på separata media, som CONTOUR USB mätare.
A: Mac-användare måste starta GLUCOFACTS DELUXE programvara från datorns skrivbord.
Q: Varför tar det så lång tid att starta GLUCOFACTS DELUXE diabetes programvara?
A: Första gången en CONTOUR USB-mätare ansluts till en USB port finns där redan installerade program som utnyttjar utrymmet i USB-enheten. Laddningshastigheten varierar beroende på dator och kan ta upp till några minuter. Följande gånger du pluggar in mätaren tar starten kortare tid.