Slovenia
  

Enostavno spremljanje sladkorne bolezni

Programska oprema GLUCOFACTSTM DELUXE vam pomaga spremljati vrednosti glukoze v krvi.

PRENESI ZDAJ

S programsko opremo GLUCOFACTSTTMDELUXE spremljate vzorce in trende glikemije na enostaven način in so lahko osnova za pogovor z vašim zdravnikom.

  • Pregledna poročila o izmerjenih vrednostih, ki jih lahko pošljete zdravniku, so lahko osnova za pogovor z zdravnikom in v pomoč pri razlagi nihanj glukoze ter izboljšanju vodenja sladkorne bolezni.
  • Poročila lahko natisnete ali shranite z enim klikom, kar omogoča lažji ogled in pošiljanje.

Funkcije: (premaknite miško nad sliko za več informacij)

  • Poročila
  • Poročila
  • Ustvari PDF
  • Prilagodljive nastavitve

Razvijate svojo programsko opremo?

Če razvijate programsko opremo za merilnik glukoze v krvi, si lahko spodaj ogledate za katere izmed merilnikov so na voljo odprti protokoli in dokumentacija za izdelavo prilagojene programske opreme.

Vodič za programsko opremo (v angleškem jeziku) >


1. Združljivi merilniki in zahteve sistema

GLUCOFACTSTM DELUXE deluje na večini računalnikov. Za prenos in uporabo programske opreme GLUCOFACTSTM DELUXE boste potrebovali:

1. Enega izmed spodaj prikazanih merilnikov družine Contour® Diabetes Solutions:

Merilniki CONTOUR NEXT

2. Osebni računalnik z enim od naštetih operacijskih sistemov:
WindowsMac (le Intel 64-bitni procesorji):
Windows Vista Service Pack 2 Mac 10.5.7 – 10.5.8 (Leopard)
Windows 7 Mac 10.6.2 – 10.6.8 (Snow Leopard)
Windows 8/8.1 Mac 10.7.x (Lion)
Windows 10 Mac 10.8.x (Mountain Lion)
  Mac 10.9.x (Mavericks)
  Mac 10.10.x (Yosemite)
  Mac 10.11.x (El Capitan)
Merilniki skladni z OS Windows ˃ Merilniki skladni z OS Mac ˃
Okolje Java:
Merilniki skladni z OS Windows: Java 1.6.0_17 ali novejša Merilniki skladni z OS Mac: Java SE 6 ali novejša
3. Kabel za prenos podatkov iz merilnika na računalnik. Kliknite tukaj za več informacij.

2. Povezovanje merilnika z GLUCOFACTSTM DELUXE

Prenos podatkov iz merilnika v GLUCOFACTSTM DELUXE je enostaven.
Connect to computer

Merilniki CONTOURTM NEXT USB, CONTOURTM USB in CONTOURTM NEXT LINK za prenos podatkov v računalnik ne potrebujejo kabla, saj se lahko na računalnik priklopijo neposredno preko USB vhoda. Našteti merilniki imajo že naloženo tudi programsko opremo GLUCOFACTSTM DELUXE. Več informacij najdete v zgoraj, v opisu združljivosti merilnikov in zahtev sistema.


USB Data Port ali Serijski Port

Če uporabljate merilnike CONTOURTM XT, CONTOURTM, BREEZETM2 ali CONTOURTM LINK, boste morali za povezovanje merilnika z računalnikom uporabiti kabel Contour®, ki je na prodaj ločeno.

Za več informacij o kablih kliknite tukaj.

Click Here for more information on Data Cables.


3. Navodila za uporabo GLUCOFACTSTM DELUXE

Podrobne informacije o uporabi programske opreme GLUCOFACTSTM DELUXE najdete v navodilih za uporabo, ki jih prenesete ob namestitvi programa GLUCOFACTSTM DELUXE ali kliknite spodaj:

Prenos navodil za uporabo ˃

Imate dodatna vprašanja? Imamo odgovore. Kliknite na Pogosta vprašanja.

4. Pogosto zastavljena vprašanja

Zbrali smo pogosta vprašanja o programski opremi GLUCOFACTSTM

Q: Imam težave z namestitvijo programske opreme. Ali obstaja postopek, ki naj mu sledim?
A:

Namestitev programske opreme GLUCOFACTSTM DELUXE ne zahteva posebnih postopkov. Naša tehnična podpora priporoča naslednje korake:

Najprej preverite različico Jave in jo po potrebi nadgradite, namestite gonilnike za kabel skladno z zahtevami sistema in združljivostjo z merilniki (če je potrebno za vaš operacijski sistem): glejte združljivost merilnikov in zahteve sistema), prenesite in namestite programsko opremo GLUCOFACTSTM DELUXE.

Po končani namestitvi programske opreme boste morda morali ponovno zagnati računalnik.
Q: V zavihku Podatki o merilniku moj merilnik ni zaznan.
A: Merilnik i iz družine CONTOURTM NEXT (CONTOURTM XT, CONTOURTM NEXT IN in CONTOURTM NEXT USB) so skladni z najnovejšo različico GLUCOFACTSTM DELUXE verzije 3.09.02. Če uporabljate drugo verzijo programske opreme z enim od merilnikov CONTOURTM NEXT, boste morali nadgraditi programsko opremo. Nadaljujte s klikom na »Prenesi zdaj«.
Q: Kakšna je skladnost z operacijskimi sistemi?
A:

GLUCOFACTSTM DELUXE trenutno podpira operacijske sisteme Windows® 10, Windows® 8/8.1, Windows 7 in Vista® (SP2) ter Mac OS 10.11.x (El Capitan), 10.10.x (Yosemite), 10.9.x (Mavericks), 10.8.x (Mountain Lion), 10.6.3 (Snow Leopard) in 10.5.8 (Intel® 64 bitni procesorji). Za trenutno skladnost z operacijskimi sistemi kliknite tukaj.

Ne pozabite registrirati vašega merilnika. Po registraciji vas bomo obveščali o nadgradnjah programske opreme in novostih/nadgradnjah glede skladnosti z operacijskimi sistemi.
Q: Kako nastavim GLUCOFACTSTM DELUXE za samodejni zagon iz merilnika CONTOURTM USB?
A: Uporabniki VistaTM odprite meni Start, izberite Nadzorna plošča in Samodejno predvajanje. Preverite, če je odkljukana možnost »Uporabi samodejno predvajanje za vse medije in naprave« in izbrana nastavitev Programska oprema in igre »Namesti ali zaženi program iz nosilca podatkov«.
A:

Uporabniki Windows® 7/8/10 odprite pogon GLUCOFACTS merilnika CONTOURTM USB in dvokliknite datoteko »Glucofacts.bat«, da zaženete programsko opremo GLUCOFACTSTM DELUXE. Zaradi zagotavljanja večje varnosti ima Windows® 7 spremenjen način samodejnega zagona aplikacij iz prenosnih naprav, kot je vaš merilnik CONTOURTM USB.

A: Uporabniki MacTM programsko opremo GLUCOFACTSTM DELUXE zaženete iz zaslona namizja računalnika.
Q: Zakaj zagon programske opreme GLUCOFACTSTM DELUXE traja tako dolgo?
A: Ob prvem priklopu merilnika CONTOURTM USB v USB vhod računalnika se na računalnik naloži nekaj programov, ki omogočajo uporabo funkcije shranjevanja. Hitrost prenosa je odvisna od računalnika in lahko traja do nekaj minut. Ob naslednjih priklopih merilnika je zagon krajši.